Bachata Night Stockholm – Drop in kurser och Socialdans

Home » Bachata Night Stockholm – Drop in kurser och Socialdans
Bachata Night Stockholm – Drop in kurser och Socialdans 2018-01-26T14:17:05+00:00
Bachata Night Stockholm

Bachata Night – Drop in kurser och Socialdans i Stockholm

Bachata nights är iDance Studios Bachata koncept som anordnas på Musikbar Grammofon på Fredagar. Kvällen börjar med kurser i två nivåer i Bachata, det gör att du alltid har någonting nytt roligt att använda. Kurserna hålls av några av Sveriges bästa Bachatainstruktörer. Efter kursen börjar socialdansen där fokus är Bachata, ibland spelar vi någon Salsa eller Kizomba för att variera kvällen.

På Bachata Nights strävar vi efter en prestigelös atmosfär där alla är välkomna och alla dansar med alla. Det spelar ingen roll om du är ute för första gången eller om du tävlingsdansat i flera år. Dansen skapar möten och glädje och kopplar människor samman så kom och hjälp oss sprida dansglädjen vidare!

Bachata

Bachatan har vuxit snabbt i popularitet över hela världen och är nu en av de populäraste Socialdanserna i Stockholm. Bachatan kommer ursprungligen från den Karibiska ön Dominikanska Republiken, dansen härstammar från den Kubanska Boleron. Under senare år har dansen fått många nya inslag framförallt från Spanien, den populäraste av dem kallas för Sensual Bachata.  Bachatadansen i dess moderna form påminner mycket om Salsan då många kroppsrörelser och turer är liknande. Bachatamusiken är lugn och lätt att förstå vilket gör Bachatan till en utmärkt dansstil att börja med om du är ny till dansvärlden.

När

Varje fredag!

Var?

Musikbar Grammofon

Upplandsgatan 18, närmaste Tunnelbana är Odenplan/Rådmansgatan

Program

  • 20.00 – 21.00 – Kurser i Bachata – 2 Nivåer. Nybörjare + Öppen Nivå
  • 21.00 – 01.00 – Socialdans – Bachata

Pris

Inträde

100kr

Inträde + Kurs

150kr

Student Inträde

80kr

Student Inträde + Kurs

120kr

Betalning sker vid dörren. Vi accepterar Kortbetalning, Swish samt Kontanter

Pin It on Pinterest

Share This

Gå med i vårt nyhetsbrev!

x