Sensual Nights – Säsongsfinal nu på torsdag

Home » Fest » Sensual Nights – Säsongsfinal nu på torsdag

Sensual Nights – Säsongsfinal nu på torsdag

Sensual Nights – SäsongsFinal

De senaste 4 torsdagarna har Stockholms Bachata och Kizomba dansare samlats på Sensual nights som arrangeras av IDance.se och Kizomba Flow. Kvällarna har verkligen blivit en stor succé! Med ungefär 200 dansare som kommit till kurser och dansen varje gång är det tråkigt att annonsera att Torsdagen den 4:e Juni är sista gången för Sensual Nights den här säsongen.

  • bachata stockholm
  • kizomba stockholm
  • kizomba
  • sensual nights stockholm
  • sensual nights bachata

White Party

På torsdagens fest är temat “White Party”. Vad innebär detta? Det innebär att vi rekommenderar alla att komma klädda i vitt. Har du inga vita kläder är du självklart välkommen ändå men vi uppskattar alla som gör en ansträngning. Inför våra event har du alltid möjligheten att vinna gratis inträde genom att tagga dig själv och dina vänner på väggen till facebookeventet, var 7:e person som taggat sig vinner ett gratis inträde till danskvällen.

Ta en Kizomba och Bachatakurs

På Sensual nights håller vi kurser i Bachata och Kizomba mellan 18.30 och 20.30. Den 4:e juni börjar kvällen med Bachata i tre nivåer mellan 18.30-19.30 för att sedan fortsätta med Kizomba från 19.30-20.30. För att göra det enklare för dig som är ny eller för dig som vill ta med en vän som inte dansat tidigare så är nybörjarkurserna alltid inkluderade i inträdet på 70 kr. Det innebär att du som nybörjare kan få 2 kurser, socialdans hela kvällen + garderob för endast 70 kr!

Kurserna hålls av några av Sveriges bästa instruktörer, ansvarig för Kizombateamet är Kristofer Mencák från Kizomba flow som är tvåfaldig skandinavisk mästare i Kizomba och ansvarig för Bachatateamet är IDance egen Andreas Källman som är tvåfaldig Svensk mästare i Bachata.

2016-11-03T11:58:04+00:00

Pin It on Pinterest

Share This

Gå med i vårt nyhetsbrev!

x