Emilia

Emilia har dansat sedan hon var 7 år och började studera dans i tidig skolålder. Hon började som frilansare då hon bl.a. koreograferade och dansade i Hov1s musikvideo ”Gamora” 2021 och hon har undervisat i Kizomba onlinekurser. I dagsläget rör hon sig internationellt som gästdansare och lärare på festivaler.

Emilia började hos oss på iDance 2022. På skolan lär hon ut Sensual Bachata i partnerskap med David Diaz. Hon dansar även ett flertal andra danser som salsa, modern, reggaeton, heels m.f. Hennes stil är sensuell samt lekfull och hon brinner mest för musikalitet och känsla.

”Att låta sig uppslukas och röra sig som ett med musik är bland det bästa jag vet. Att dessutom göra det med en annan människa, skapa konst tillsammans, nej men det är obeskrivligt fint. Ju mer jag lär mig desto mer inser jag hur mycket det finns att lära. Jag är en hungrig dansare som ständigt går på lektioner och festivaler för att lära mig mer att ta med mig till mitt eget skapande och alla elever. På mina lektioner hoppas jag få dela med mig av min danspassion till er!” 

Emilia

Instruktör

Lär

- Kizomba
- Bachata

Inga aktiviteter eller artiklar hittade

Galleri