Priser

/ Priser för danskurser

Reguljära Kurser

Varje år arrangerar vi fyra stycken 7 veckors kursomgångar, två på våren och två på hösten. Normalt sett är våra nybörjarkurser 7 gånger 60 minuter och våra fortsättningskurser 7 gånger 75 minuter. Vill du dansa flera gånger i veckan? Inga problem, bara boka de kurser du vill gå på iDance hemsida så får du en automatisk rabatt från och med den andra kursen du bokar.

Vi rekommenderar alla som vill lära sig att dansa att gå våra reguljärkurser. De återkommande kurserna hjälper dig att utvecklas i en rolig och säker miljö och du träffar vänner som du kan träna med. Varje vecka repeterar vi saker vi tidigare lärt oss och tränar in nya saker som hjälper dig ta din dans till nästa nivå.

/ Priser för danskurser

Drop in - Klasser & Socialer

Varje vecka arrangerar iDance socialdans med drop in kurser där du kan komma och lära dig någonting nytt och roligt. Efter kursen kan du stanna och dansa på vår fantastiska social. Om du inte vill vara med i kursen kan du komma direkt till socialen och enbart betala för socialdansen.

På iDance socialer uppmuntrar vi en öppen och välkomnande attityd till alla som dansar. Om du har mycket erfarenhet uppmuntrar vi dig att hjälpa de som är nyare inom dansen. På våra socialer är alla välkomna, det spelar ingen roll om du är en professionell dansare eller dansar för första gången.

En social är en plats dit du kan komma och träna din dans tillsammans med andra dansentusiaster. Till socialen kan du komma ensam eller ta med dig vänner. Socialerna är ett ypperligt tillfälle att träffa vänner från din kurs eller lära känna nya dansare. Kom och ha roligt med oss och dansa bort kvällen på iDance Socialer!

Kurs + Social

170 kr
/person
  • Studentrabatt

Endast Social

100 kr
/person
  • Studentrabatt

Kurs + Social

1700 kr
/person
  • Klippkort
  • Studentrabatt
12-Gånger

Endast Social

1000 kr
/person
  • Klippkort
  • Studentrabatt
12-Gånger

/ Priser för danskurser

Intensivkurser & workshops

Under sommaren och vintern arrangerar vi intensivkurser i många olika former. Vi har helgkurser, 4 dagars kurser, 2 gånger i veckan under 2-4 veckor m.m. Priserna på dessa kurser varierar med längden på kurserna. För uppdaterade priser för specifika kurser besök vår huvudsida eller kontakta oss på info@idance.se.