iDance on Sundays

iDance on Sundays – Salsa, Bachata & Kizomba drop-in kurs & Socialdans i Stockholm

iDance on Sundays är stället där du som håller på och lär dig dansa Salsa och Bachata kan komma och träna på din senaste moves tillsammans med andra som vill utveckla sin dans. På iDance on Sundays finns det allt från de som aldrig dansat förut till dem som dansat många år. Atmosfären vi jobbar för på socialen är att alla skall kunna dansa med alla och att vi skall hjälpas åt att skapa en öppen och välkomnande dansvärld.  Alla är välkomna till socialen så ta gärna med dina vänner som du vill introducera till dansens värld.

Bachata

Bachata är en dans som har sitt ursprung i Dominikanska republiken. Kroppsrörelserna i dansen påminner om Salsan men dansen är lugnare och mer intim. Dansen är under ständig utveckling och det senaste inslaget kallas för sensual bachata och härstammar från Spanien. I denna typ av Bachata jobbar man mycket med kroppisolationer och waves

Salsa

På socialen spelar vi blandad salsamusik. Det går bra att dansa både kubansk salsa och linje salsa till musiken. Du är självklart välkommen att dansa vad du vill och musiken som spelas är blandad med mycket Salsa Romantica och lugnare låtar för att även de som är nya till dansen skall kunna dansa.

Schema

Drop-in kurs schema

Varför iDance on Sundays?

iDance on Sundays en fantastisk danskväll för dig som vill ha kul och dansa i en vänlig och inkluderande miljö. Evenemanget välkomna alla, oavsett danserfarenhet eller bakgrund. Det är en plats där du kan lära dig nya stilar, träffa nya människor och ha kul på Söndagkvällen. För den som söker en rolig Söndagsaktivitet i Stockholm, är iDance on Sundays ett måste.

Class gallery

Evenemangsdetaljer

När

Söndagar

Var

iDance Studio Söder

Kom ihåg

Ta med inneskor att dansa i. Inga utomhusskor är tillåtna i studion

Plats

Tjurbergsgatan 27

Pris
Studentpris