Student Team-audition

Välkommen till vår Student Team-audition!

Vi är glada att meddela att vi kommer att ha tre studentteam denna höst på iDance Studios. Är du redo att ta din dans till nästa nivå och stå på scenen? Missa inte chansen att bli en del av våra fantastiska studentteam! Vi har tre spännande team för dig Bachata par, Salsa par och Salsa Ladies Styling. Ingen föranmälan krävs för att vara med på audition.

Audition

Att vara en del av ett student team på iDance Studios är en unik och berikande upplevelse. Genom att bli medlem i ett av våra dynamiska och engagerade team får du möjligheten att utvecklas som dansare, bygga starka vänskapsband inom dansgemenskapen och uppträda på scenen med passion och glädje. Våra erfarna instruktörer kommer att vägleda och inspirera dig genom spännande koreografier och utmanande dansövningar. Dessutom erbjuder våra student teams en kreativ miljö där du kan utforska din danspotential och utveckla din unika stil. Kom till vår audition och upptäck den fantastiska världen av dans som vårt student team har att erbjuda – en möjlighet att växa som dansare och skapa minnen för livet!

Träningstider under terminen

Bachata Par med instruktörerna Emigen & Emanuela

Lyft din dans till nya höjder när Emigen & Emanuela guidar dig genom fängslande koreografier som kombinerar sensualiteten i Bachata med kreativa inslag från Bachata Fusion.

Salsa Par med instruktörerna Ingrid & Brandon

Känn Salsans rytm pulsera genom dina ådror när du förtrollar publiken med energifyllda framträdanden. Vårt showteam kommer att lyfta dina dansfärdigheter och självförtroende till nya höjder.

Salsa Ladies Styling med instruktören Ingrid

Tjejer, det är er tid att skina! Gå med i vårt Salsa Ladies Styling Showteam och omfamna den feminina elegansen och uttrycksfullheten. Ingrid kommer att guida dig i att utveckla din unika stil och scenisk närvaro.

Student team Auditions

Evenemangsdetaljer

När

Lördagen den 19:e augusti
11.00-14.00

Var

iDance Studio

Plats

Valhallavägen 55.
Entrén är 3 dörrar till vänster om nummer 55