Boka Oss

/ Danskurs på ditt företag

Företagsevent

Vill du att vi håller i danskurser för dina anställda eller medarbetare? Du kan boka en av våra duktiga instruktörer för att komma och sprida dansglädje på din arbetsplats. Dans är ett fantastiskt sätt att föra medarbetare närmare varandra och dans är även en rolig aktivitet som ger en energiboost till alla medarbetarna.

/ Event

Fest eller Event

Prova på kurs

En instruktör kommer till ert event och håller i en prova-på kurs i Salsa,  Bachata eller Kizomba. Tiden för en kurs är vanligtvis 1 timme men kan anpassas efter ditt behov. Alla är med och dansar och har roligt, om det är en födelsedagsfest, bröllop eller annat event där ni vill att en eller två personer skall få extra fokus kan vi ordna det

Show och kurs

I detta arrangemang är det alltid minst två instruktörer som deltar, ni kan välja om ni vill dansa den romantiska dansen Bachata eller Salsa som är mer fartfyllt. En prova-på kurs hålls där alla deltagare får lära sig grunderna i dansen därefter visar gör våra instruktörer en uppvisningsdans.

/ Boka en möhippa

Möhippa / Svensexa

”Ett minne för livet” 

Ni kommer till en av våra dansstudior lär er dansa Salsa eller den romantiska dansen Bachata under en timme. Om ni vill kan vi ha den blivande bruden i fokus under kursen och sedan avsluta med en uppvisning med instruktören och bruden som ni kan filma visa upp på bröllopet eller ha som minne. 

/ Boka en privatlektion

Privatlektioner

“Ta din dans till nästa nivå”

Vill du finslipa din teknik och få undervisning som är helt anpassad till dina behov? Då är det privatlektioner du letar efter, på privatlektionerna fokuserar läraren helt på det du vill och behöver lära dig. Du får även tips på övningar du kan göra mellan träningarna.