FAQ

Vanliga Frågor

Har du frågor om vår dansstudio? Kolla in vår FAQ-sektion för svar på några av de vanligaste förfrågningarna vi får. 

Dansstudion ligger på Valhallavägen 55 i korsningen Odengatan och Valhallavägen som är två centrala gator i Stockholm. Det är väldigt lätt att ta sig till studion med kommunala medel eller med bil.

Den närmsta tunnelbanestationen är Tekniska högskolan utgången mot körsbärsvägen ligger 10 meter från entrén till studion. Det finns många bussar som stannar i korsningen och även roslagsbanan finns i närheten. Om du kommer med bil så brukar de flesta parkera upp för backen på Körsbärsvägen.

Vi har inte drop in möjligheter till våra reguljärkurser. Vi jobbar hela tiden med att försöka balansera våra kurser så du som elev skall få dansa så mycket som möjligt och det är inte möjligt vid drop in. Vill du gå på drop in kurs har vi separata tillfällen för drop in klasser innan våra socialdanser

Alla förtjänar chansen att lära sig dansa

Dans är en form av konst och uttryck som kan gynna vem som helst, oavsett ålder, förmåga eller bakgrund. Att lära sig dansa kan förbättra ens fysiska och mentala hälsa, sociala färdigheter och kreativitet. Alla förtjänar chansen att lära sig dansa och njuta av de många fördelarna det erbjuder. Oavsett om det är för skojs skull, för träning eller personlig tillväxt, kan dans berika ens liv på många sätt. 

Salsa

Salsan är en väldigt lekfull dans som dansas till snabb musik och tropiska rytmer. De populäraste stilarna är Linjestilen från USA och den Kubanska Salsan. Gå med i en av våra Salsakurser och ta del av den fantastiska energin som Salsan ger dig.

Linje Salsa - Kubansk Salsa

Kizomba

Kizomba kallas ofta för den Afrikanska tangon och dansas till rytmisk musik i nära fattning med din partner. Det magiska med Kizomban är kontakten med din partner. Kom och dansa med oss och upplev glädjen i kizomba!

Kizomba - Urban Kiz

Bachata

Bachata är en mycket populär dansstil som liknar Salsa men som dansas till långsammare och mer romantisk musik. Den lugna takten gör Bachata till en perfekt dans att börja med om du är nybörjare.

Bachata - Sensual - Fusion

/ Blogg

Senaste artiklarna

Om du älskar att dansa och vill lära dig mer om de senaste trenderna, tipsen och teknikerna inom dansvärlden, kolla in vår senaste artikelsektion. 

Öppet hus

Öppethus - Gratis prova på Salsa Bachata och Kizomba - iDance Studio Söder.Måndag 18/3 -