Hyr Danslokal i Stockholm

Hyr Dansstudio Stockholm

Studion består av en entré där du kan ta emot dina gäster/kunder. Två toaletter varav den ena är handikappanpassad och har dusch samt ett kapprum där deltagarna kan hänga av sig sina kläder och en sal där ni kan genomföra er aktivitet.

Den totala ytan för lokalen är 150 m2 och danssalen är ca 100 m2 och har speglar på tre av väggarna samt balettstänger på tre av väggarna. Det finns ett ljudsystem som du enkelt kopplar in dig till med kabel samt en mixer ifall du vill göra inspelningar.

I entrén finns det plats för deltagarna att vänta in sin aktivitet på vår soffa eller våra bekväma sittbänkar. Det finns också en TV som du kan använda för att visa information eller marknadsföring för deltagarna innan de går in i salen i de fall du hyr lokalen under längre tider.

Kommunikationer

Dansstudion ligger i korsningen Valhallavägen/Odengatan. Det är 2 av Stockholms största gator och det är därmed väldigt lätt att ta sig till studion med kommunala medel eller bil. Tunnelbanestationen Tekniska Högskolan ligger 10 m från entrén och många bussar stannar i närheten.

Tillgänglighet

Vår verksamhet håller framförallt till på kvällar och helger under terminerna. Det finns tillgängliga tider på morgonen och dagtid de flesta vardagar innan kl 17.00. Det finns även vissa lediga tider på helgen under terminerna. Under sommaren och vintern finns det möjlighet att hyra på vardagskvällar under de perioder vi inte har några kurser.

Vad hyr vi ut danslokalen till?

Vi hyr ut till alla typer av aktiviteter som använder lokalen på ett ansvarsfullt sätt. Vi hyr inte ut lokalen till fester eller liknande typer av aktiviteter.

Pris

Priset för lokalen beror på vilka tider och hur ofta ni vill hyra lokalen. Kontakta oss för att få en offert för er verksamhet.

Är du intresserad av att hyra danslokalen?

Studio galleri

Vår Studio

Studio Detaljer

Lokal

iDance Studio Valhalla

Var

Valhallavägen 55.
Entrén är 3 dörrar till vänster om port nummer 55

Pris