Schema

Schema för terminskurser i Salsa, Bachata och Kizomba Hösten termin 1 – 2024

Nivåer

Kurserna är indelade i olika svårighetsnivåer. På alla nivåer varierar kursutbudet varje omgång så att du kan stanna på samma nivå tills du känner att det vi lär ut blivit för enkelt. Det finns väldigt mycket att lära på varje nivå så att gå till en högre nivå innan man är redo gör inte att man blir bättre snabbare.

Nybörjare

För dig som är ny till dansstilen. Vi rekommenderar att du går 1-2 kursomgångar på denna nivån, (0,5-1 termin) på denna nivå. Anser du att du behärskar turerna bra på denna nivå så kan du fortsätta på nästa nivå.

Fortsättning

Fortsättning är nivån för dig som behärskar grunderna i dansstilen. Du har gått minst en grundkurs och kan hantera turerna och rörelserna i grundkursen. Vi rekommenderar att du går på denna nivå 2-3 gånger eller tills du känner att du vill ha mer utmaning

Medel

Medelnivån är för dig som dansat dansstilen i minst ett år och känner dig bekväm med grundläggande turerna och rörelser på kurserna och på socialdansgolvet

Elli Kizomba dancer

Avancerad

För dig som dansat dansstilen i flera år och regelbundet dansar socialt du behärskar en stor variation av turer och rörelser och klarar av att dansa utan att aktivt tänka på dansgolvet. Vi går igenom avancerade rörelser och förfinar vår teknik för att klara av svårare turer och sekvenser

Öppen

Den öppna nivån passar bra för dig som har grunder i dansstilen. På kurser med öppen nivå välkomnar vi dansare med olika erfarenhetsnivåer. Instruktören kommer att anpassa materialet och teknikerna för att passa olika färdighetsnivåer, vilket gör att alla kan vara med och utvecklas. Öppen nivå ger möjligheten att lära sig och växa som dansare oavsett tidigare erfarenhet.

Vill du anmäla dig till en kurs?

Innan kursstart går det bra att anmäla sig via vårt anmälningsformulär på idance.se – Danskurser. Efter kursstart kan det fortfarande vara möjligt att anmäla sig till en kurs genom att kontakta oss på info@idance.se eller på 0768805555

Danslokaler

Våra danslokaler är designade för att erbjuda en optimal dansmiljö med spegelväggar, ljudsystem och en trivsam atmosfär, perfekta för allt från klasser till privata evenemang. Förutom att dansa hos oss på våra kurser och event kan du också hyra våra danslokaler i Stockholm.

iDance Studios Valhallavägen
Valhallavägen 55 (Tekniska Högskolan)

De flesta av våra kurser hålls i vår nyrenoverade lokal på Valhallavägen 55. Lokalen ligger i korsningen mellan Odengatan och Valhallavägen och är belägen precis bredvid tunnelbanestationen Tekniska högskolan. Ingången är 3 dörrar till mot tunnelbanenedgången från bostadsingången där det står 55.

iDance Studios Söder
Tjurbergsgatan 27 (Skanstull)

Från och med Januari 2023 kommer vi hålla kurser och socialdans i vår nya studio på Tjurbergatan. Studion ligger mellan Ringen och Skrapan och med mindre än 3 minuters gångväg från Tunnelbanan vid Skanstull är den lätt att ta sig till oavsett var du bor.