Om oss

/ Om iDance

Bästa Dansskolan i Stockholm sedan 2014

iDance Studios är en dansskola i Stockholm som specialiserar sig på pardanserna Salsa, Bachata och Kizomba tillsammans med relaterade dansstilar. Våra kurser vänder sig till vuxna och innehåller stort fokus på dansens sociala aspekter. Det ska vara roligt att dansa på alla nivåer och alla ska kunna dansa med alla.
På våra kurser har vi allt från personer som nyligen flyttat till Stockholm och vill utöka sin umgängeskrets till par som vill ha en rolig aktivitet att göra tillsammans.
Skolans grundare, Andreas Källman, är femfaldig svensk mästare i Bachata och har undervisat både Salsa och Bachata aktivt sedan 2008 på många olika skolor i Sverige.
iDance Studios grundades i slutet av 2014 och har sedan dess vuxit organiskt med allt fler danskurser och danslärare. På iDance nöjer vi oss inte med att bara ge våra elever bra kurser.
Vi vill också ge dem möjlighet att träffa nya människor och att bli en del av iDance Family. Det gör vi genom att anordna sociala danskvällar och aktiviteter och genom att ge våra elever möjlighet att engagera sig mer i skolan genom volontärarbete.

”Vår idé är att skapa en mötesplats där stockholmare kan komma och träffa andra på ett roligt och avslappnat sätt genom dans”.

Andreas Källman - Grundare av iDance

0 +

Års erfarenhet

Med hjälp av dans kan vi förbättra våra elevers välbefinnande och ge dem en hälsosam hobby som ger dem lycka och förbättrar deras sociala liv genom vår fantastiska iDance-gemenskap.

0

Internationella lärare

/ Om iDance

En plats för alla

På iDance tror vi att alla kan lära sig dansa och att det bästa sättet att lära sig är att ha roligt.
Ingen ska vara rädd för att göra saker på fel sätt. Vi finns där för att hjälpa dig varje steg på vägen och vi vill att våra elever ska stötta varandra.
På iDance är alla välkomna och på de sociala danskvällarna uppmanar vi de mer erfarna att hjälpa de nyanlända.
Även en mästare var en gång nybörjare och det är viktigt att vara ödmjuk och ge tillbaka till samhället.
Pardanser handlar om att ha kul och få kontakt med andra människor och det kan du göra med alla.
För många människor är iDance en fristad för deras sinne, där de kan släppa stressen från vardagen och bara vara sig själva.
Om du letar efter den perfekta platsen för ditt nästa event kan vår dansstudio vara ett utmärkt alternativ, mer om hur du hyr vår danslokal i Stockholm här

/ Om iDance

Andreas Källman

Jag heter Andreas Källman Jag är i skrivande stund 41 år och är född och uppvuxen i Stockholm. Jag har en magisterexamen i datavetenskap från Lunds universitet och jag har studerat marknadsföring, ekonomi och management vid olika universitet i Sverige. Jag jobbade som mjukvaruingenjör i 5 år innan jag insåg att det inte var det här jag ville göra med mitt liv. Jag visste att jag ville ge mer värde till andra och att jag ville ha mer frihet att spendera på mina två passioner inom livsdans och självutveckling, men jag visste inte hur jag skulle uppnå detta. Min passion för dans började redan som barn med hiphopdans.

Det växte när jag började dansa salsa 1999 och 2008 började jag undervisa i salsa för att jag ville hjälpa till att sprida dansglädjen till andra. Även om dans och självutveckling länge varit mina två passioner i livet tog det mig till 2014 att starta min egen dansskola. Anledningen till detta är att jag inte trodde att det var möjligt att leva på dans. Dans var alltid något jag såg mig själv lägga min tid på när jag väl hade lyckats bygga ett framgångsrikt företag inom ett annat område.
2015 höll vi våra första kurser som iDance och sedan dess har skolan blivit en av Sveriges ledande dansskolor. Genom iDance har jag träffat många av mina närmaste vänner och mitt livs kärlek. Att börja dansa och börja iDance har varit de bästa besluten i mitt liv. 

/ Om iDance

Lär känna oss