Prova på Dans i Stockholm

/ Prova på-kurser

Är du nyfiken på att lära dig dansa eller söker efter ett nytt fritidsintresse? 

iDance i Stockholm erbjuder en fantastisk plattform för dig som vill prova på dans i Stockholm i en välkomnande och inspirerande miljö.

Med en mångfald av dansstilar, från het Salsa till romantisk Bachata och sensuell Kizomba, finns här något för alla smaker.

Salsakurs 2023
salsa dansgemenskap

Hur du kommer igång med prova på-kurser

Att börja dansa är enklare än många tror, och med prova på-kurser kan vem som helst ta de första kliven mot en ny spännande hobby.

På iDance erbjuder vi flera möjligheter att prova på dans genom våra drop-in klasser och socialdanser.

Detta är perfekt för dig som vill prova på dans i Stockholm.

Prova på datum för våra nybörjarkurser:

  •  

Drop in - Klasser & Socialer

Varje vecka arrangerar vi iDance on sundays och Bachata Nights, socialdans med drop-in-kurser där du kan komma och lära dig något nytt och roligt.

Är en prova på-danskurs gratis?

Vid varje kursstart erbjuder iDance gratis prova på-lektioner för att ge nybörjare en chans att testa på dans utan kostnad, och dessa hålls som öppna hus.

Dessa tillfällen är perfekta för dig som är ny till dans eller som letar efter ett roligt och engagerande nytt fritidsintresse.

Utnyttja dessa tillfällen för att uppleva dansens glädje.

Prova på & ta steget längre!

För de som vill prova på och ta steget längre för att lära sig att dansa i Stockholm rekommenderar vi också våra intensivkurser och workshops. Detta kan du boka på vår huvudsida!

Vi erbjuder även prova på-kurser och vanliga danskurser för företagsevent, privata fester och speciella tillfällen som möhippor eller svensexor. Våra erfarna instruktörer kommer till din arbetsplats eller ditt event och leder sessioner i Salsa, Bachata, eller Kizomba, perfekt anpassade efter ditt events behov. Du kan boka oss till företagsevent eller privata danslektioner här!

För de som föredrar att själva hålla i taktpinnen erbjuder vi även uthyrning av danslokal på Valhallavägen, där du kan prova på dans på egen hand i en inspirerande miljö.

Vanliga frågor och svar

Krävs det tidigare erfarenhet för att delta i en danskurs?

Nej, generellt behövs ingen tidigare erfarenhet. Många dansskolor erbjuder lektioner på olika nivåer, inklusive kurser speciellt riktade till nybörjare

Kan jag byta danspartner under lektionen?

Ja, i de flesta sociala danstyper är partnerbyte standard och ses som en del av inlärningen och upplevelsen, vilket ger möjlighet att dansa och lära känna olika personer.

Vilken klädsel är lämplig för danslektioner?

För en bekväm upplevelse på danslektionen rekommenderar vi att du har på dig kläder som tillåter rörelsefrihet och inte begränsar dig i dina danssteg. Tänk på att välja skor som sitter bra på foten, är bekväma och samtidigt ger stabilitet.

Vad händer om jag missar en lektion?

Om du missar en lektion kan du kontakta oss på iDance så hjälper vi dig med att hitta ett sätt att ta igen passet eller få den extra hjälp du behöver för att komma ikapp.