Bachata Night Stockholm

Bachata Night - Drop in kurser och Social Dans i Stockholm

Bachata nights är iDance Studios Bachata koncept som anordnas på iDance Studio Söder på Torsdagar. Kvällen börjar med kurser i två nivåer i Bachata, det gör att du alltid har någonting nytt roligt att använda. Kurserna hålls av några av Sveriges bästa Bachatainstruktörer. Efter kursen börjar socialdansen där fokus är Bachata, ibland spelar vi någon Salsa eller Kizomba för att variera kvällen.

På Bachata Nights strävar vi efter en prestigelös atmosfär där alla är välkomna och alla dansar med alla. Det spelar ingen roll om du är ute för första gången eller om du tävlingsdansat i flera år. Dansen skapar möten och glädje och kopplar människor samman så kom och hjälp oss sprida dansglädjen vidare!

Vad är Bachata?

Bachatan har vuxit snabbt i popularitet över hela världen och är nu en av de populäraste Socialdanserna i Stockholm. Bachatan kommer ursprungligen från den Karibiska ön Dominikanska Republiken, dansen härstammar från den Kubanska Boleron. Under senare år har dansen fått många nya inslag framförallt från Spanien, den populäraste av dem kallas för Sensual Bachata.

 Bachatadansen i dess moderna form påminner mycket om Salsan då många kroppsrörelser och turer är liknande. Bachatamusiken är lugn och lätt att förstå vilket gör Bachatan till en utmärkt dansstil att börja med om du är ny till dansvärlden.

Schema

Bilder från Bachata Nights

Bachata_night_stockholm

Video från Bachata Nights

Evenemangsdetaljer

När

Just nu har vi sommaruppehåll

Var

iDance Studio Söder

Plats

Tjurbergsgatan 27, Stockholm

Pris
Studentpris