Joan

Valentino & Joan är ett internationellt danspar som undervisar och showar i Kizomba & Urban Kiz. Deras specialitet är Kizomba / Urban kiz. De är baserade i Stockholm och undervisar reguljära kurser på iDance och de reser regelbundet runt i Europa för att sprida sina danskunskaper.

Deras klasser fokuserar på att bemästra teknik. De älskar att lära ut hur man anpassar dansen till musiken och hur man kan variera dansen med olika avsikter och karaktärer beroende på låten. De visar hur du kan behålla kontakten med partnern och ramen samtidigt som de lär dig nya roliga rörelser och sekvenser. För att åstadkomma detta skapar de en rolig, social miljö som får dig att som elev att känna dig trygg och där alla tillåts att uttrycka sig och göra misstag. Deras workshops har fått fantastisk feedback och en av de vanligaste kommentarerna är att de är oerhört pedagogiska när de undervisar.

Deras stil är dynamisk och explosiv med mycket lyft, dippar och trick. Genom deras kunskap om modern och klassisk dans & musik strävar de efter att lägga till en modern touch och dela den med Stockholms Kizombadansare.

Tävlingar: 2015 blev de GB Kizomba North West Mästare och de tog en andra plats i GB Kizomba Competition /Africadancar UK. 

Joan

Instruktör

Lär

- Kizomba

Inga aktiviteter eller artiklar hittade

Galleri